Sotsiaalhoolekande vanemspetsialist

Введено: 07.122023 - № вакансии: 75001017
Вакансии в Töötukassa

Jaga töökuulutust:

Kohtla-Järve Linnavalitsus

Регистрационный код: 75001017
Kohtla-Järve Linnavalitsus

Рабочие обязанности

• kodanike vastuvõtmine, nõustamine ja teavitamine nende õigustest ja sotsiaaltoetuste taotlemise võimalustest ning vajadusel isikute abistamine erinevate taotluste vormistamisel statistiliste aruannete koostamine;
• abistamist vajavate inimeste väljaselgitamine ja abistamise korraldamine (kodukülastuste teostamine), isikute abivajaduse hindamine, toetuse ja hoolduse määramiseks materjalide ettevalmistamine ning vastavates asjaajamistes abistamine;
• isikute probleemistiku spetsiifikast lähtuvalt erinevate juhtumitööde kavandamine ja korraldamine kaasates lahendusse erinevaid sotsiaalvõrgustikku kuuluvaid asutusi ja isikuid;
• koostöö tegemine teiste sotsiaal- ja lastekaitsetöötajatega, erinevate asutuste ja organisatsioonidega. Vajadusel korraldada isikutele, kes pole võimelised ise Politsei ja Piirivalveameti poole pöörduma, isikut tõendavate dokumentide taotluste sisseandmine ja dokumentide kättesaamine;
• dokumentide (lepingud, kirjad, projektid jm) ettevalmistamine;
• kodukülastuste tegemine teenistusülesannete täitmise eesmärgil.


Требования к кандидату

Опыт работы по той же специальности
до 1 года
Уровень образования
bakalaureus
Владение языками
Язык
Разговорный
Письменный
русский - желательно
B2 (самостоятельный пользователь языка) - хорошо
A2 (пользователь языка начального уровня) - удовлетворительно
эстонский - обязательно
C1 (умелый пользователь языка) – очень хорошо
C1 (умелый пользователь языка) – очень хорошо
Прочие требования
Sobiva kandidaadi eelduseks on:
• sotsiaaltöö kõrgharidus või kutseseaduse alusel välja antud sotsiaaltöötaja kutse;
• eesti keele suuline ja kirjalik valdamine C1 või sellele vastaval tasemel ja vene keele mõistmise ja rääkimise oskus teenistusalase suhtlemise tasandil;
• varasem töökogemus sotsiaalhoolekande valdkonnas kolm aastat;
• teksti-ja tabeltöötlusprogrammide ning WD-dokumendihaldussüsteemi, STAR (sotsiaalteenuste- ja toetuste register) andmeregistri kasutamise oskus.

Kasuks tuleb:
• varasem töökogemus kohalikus omavalitsus või riigiasutuses antud ametikoha töövaldkonnas
• B-kategooria juhiload

Sotsiaalhoolekande vanemspetsialistina töötamas näeme inimest, loob positiivse suhtluskeskkonna ja käitub vastavalt headele tavadele, väärtustab eetikapõhimõtteid sotsiaaltöös ning kes tegutseb eesmärgipäraselt, usaldab praktilist tarkust, julgeb tõstatada probleeme ja julgeb otsustada oma pädevuse piires.


Информация о месте работы

Местонахождение места работы
Ida-Viru maakond, Kohtla-Järve linn, Järve linnaosa, Keskallee 17
Число вакантных рабочих мест
1
Заработная плата
1600 - 1600 EUR
Рабочее время
Полная занятость
Продолжительность трудовых отношений
Бессрочный
Время приступления к работе
Как можно быстрее

Со своей стороны предлагаем

Pakume sõbraliku kollektiivi, arengu- ja eneseteostusvõimalusi, mitmekesist ja vastutusrikast tööd, põhipalka 1600 eurot (bruto) ning puhkust 35 kalendripäeva.

Информация по выдвижению кандидатуры

Kandideerimiseks palume saata CV ja haridust tõendavate dokumentide koopiad e-posti aadressil: cv@kjlv.ee või aadressil: personalijuht Maie Kiik, Kohtla-Järve Linnavalitsus, Keskallee 19, 30395 Kohtla-Järve linn, kasutades märksõna „Sotsiaalhoolekande vanemspetsialist“.
Dokumentide esitamise viimane päev on 7. jaanuar 2024. a (s.o. kandideerimisdokumentide laekumise kuupäev Kohtla-Järve Linnavalitsusse).

Sobiva kandidaadi väljaselgitamiseks viiakse läbi vestlus kandideerijatele sobival ajal. Kandideerijatele tagasiside andmine toimub e-posti teel.
• Töökohale kandideerimisel töödeldakse kandideerija poolt avaldatud isikuandmeid, et hinnata kandideerija sobivust vastavale töökohale.
• Sobivuse hindamiseks kogutakse kandideerija kohta täiendavat teavet avalikest allikatest. Kandideerijal on õigus saadud teabega tutvuda ja esitada omapoolsed selgitused-vastuväited.
• Eeldatakse, et kandideerimisdokumentides esitatud soovitajatele on kandideerija andnud nõusoleku enda kohta käivatele küsimustele vastamiseks, samuti on kandideerijad nõustunud sellega, et me nende poole teabe saamiseks pöördume.
• Säilitatakse värbamisprotsessi raames saadud dokumente järgmistel eesmärkidel:
o värbamisprotsessis tekkivate võimalike õigusvaidluste lahendamiseks - kuni nõude aegumiseni (1 aasta);
o paremusjärjestuses järgmisele kandidaadile töökohale asumise ettepaneku tegemiseks (150 päeva arvates konkursi võitnud isikule töökohale asumise ettepaneku tegemisest);
o kandideerija nõusolekul tulevikus korraldataval konkursil osalemise ettepaneku tegemiseks.
• Kandideerija andmed on juurdepääsupiiranguga teave, millele kolmandad isikud saavad juurdepääsu ainult seaduses sätestatud juhtudel.

Срок выдвижения кандидатуры
07.01.2024
Необходимые документы
CV
Контактное лицо
Maie Kiik (personalijuht) , Телефон 53025444 , Э-почта: maie.kiik@kjlv.ee

Свежие новости в вашем почтовом ящике!

Мы будем держать вас в курсе самых важных новостей arveteenus.ee.

Выставить счет

Через нас вы можете выставить заказчику настоящий счет. Неважно кто вы – фрилансер, микропредприниматель или просто иногда подрабатываете: честная работа заслуживает честной оплаты!

Выставить счет

Заказчику

Arveteenus.ee предоставляет исполнителям простой способ получения оплаты за подработку. Исполнитель выставляет счет через arveteenus.ee, и ваша фирма просто оплачивает его одним платежом.

Узнать больше

Не нашли подходящей подработки?

Посмотрите предложения подработки на сайте нашего партнера – Кассы по безработице.